Obvestilo o informativnem dnevu za tutorstvo, ki bo 21. 5. ob 12.00 v predavalnici R1B, ter razpis za tutorje

Pozdravljen, pozdravljena
te zanima delo v skupini? Si želiš pomagati bodočim kolegom in kolegicam pri prehodu v
univerzitetno življenje, prenašati znanje in iskušnje, se oddolžiti za pomoč, ki si jo prejel_a od starejših kolegov in kolegic? Si želiš videti več zabavnih dogodkov na svojem oddelku? Bi se rad alirada pridružila zabavni ekipi študentov in študentk in sklepal nova poznanstva? Potem je tutorstvo na FF pravo zate!
Ob objavi razpisa za tutorje študente in tutorke_je študentke in oddelčne koordinatorje ter
koordinatorke tutorjev študentov in tutorke_študentk za vas pripravljamo informativni dan, ki vam bo pomagal pri odločitvi za prijavo na razpis.
Razpis je obljavljen na spletni strani http://e-ucenje.ff.uni-lj.si/course/view.php?id=128
Razpisana bodo mesta za uvajalnega tutorja / tutorko, a, oddelčnega koordinatorja / koordinatorko, tutorkja /tutorkoa za študente s posebnim statusom in tutorja/tutorko za tuje oziroma izmenjalne študente in študentke. Prijave bodo potekale preko e-učilnice ”TUTORSTVO na FF”, kjer bo od 17. maja dalje na voljo kratek vprašalnik z naslovom ”Prijava na razpis za tutorje in tutorke študente in oddelčne koordinatorje in koordinatorke tutork in tutorjev študentov’ (https://e-ucenje.ff.unilj.si/mod/questionnaire/view.php?id=113193).
Če te še nismo prepričali, ali je tutorstvo res zate, nas pridi pogledat na Informativni dan o tutorstvu, ki bo potekal v torek, 21.5., ob 12.00 v predavalnici R1B. Starejši tutorji in tutorke vam bodo predstavili sistem in odgovarjali na vaša vprašanja.
Lahko pa nas kontaktirate tudi po elektronski pošti na naslov fftutorstvo@gmail.com.
Delite dogodek naprej, da doseže vse vaše kolegice in kolege, ki bi jih vloga morda zanimala.
Se vidimo torej v torek 21.5. ob 12.00 v predavalnici R1B! :)
Vaši tutorji in tutorke