Vabilo na 36. simpozij Obdobja – Rokopisi slovenskega slovstva od srednjega veka do moderne

Vabimo vas na slovesni začetek 36. mednarodnega znanstvenega simpozija Obdobja z naslovno temo Rokopisi slovenskega slovstva od srednjega veka do moderne, ki bo v četrtek, 16. 11. 2017, ob 9.00 v Zbornični dvorani glavne stavbe Univerze v Ljubljani (Kongresni trg 12, glavni vhod), ter na predavanja, ki bodo prav tako potekala v prostorih glavne stavbe Univerze v Ljubljani (Kongresni trg 12). Program tridnevnega 36. simpozija Obdobja, na katerem bo 47 udeležencev iz 7 držav predstavilo 45 referatov, si lahko ogledate TUKAJ. Kot poslušalci se lahko simpozija udeležite brez plačila kotizacije.

Prireditev prireja Center za slovenščino kot drugi in tuji jezik pri Oddelku za slovenistiko Filozofske fakultete Univerze v Ljubljani s sodelovanjem Inštituta za slovensko literaturo in literarne vede ZRC SAZU.

Predsedniki 36. simpozija Obdobja doc. dr. Aleksander Bjelčevič, doc. dr. Matija Ogrin in izr. prof. dr. Urška Perenič, strokovna sodelavca 36. simpozija Obdobja dr. Damjan Huber in dr. Mojca Nidorfer Šiškovič.